Oficina James Brand

En aquest projecte, dissenyat des Moor Design Studio amb l’arquitecta Rut Martín, es va dissenyar la nova oficina de James Brand, una agència creativa de publicitat que va adquirir el seu nou despatx en un dels edificis més emblemàtics de Barcelona, ​​la casa Atmatller.

El concepte del projecte s’inspira en els moments en què les persones creatives estan profundament concentrades en els seus projectes i senten que simplement les idees «flueixen», simbolitzant aquest «flow», amb una franja contínua de diferents materials, que flueix per tota l’oficina recorrent parets, sostre i terra, a través d’una banda il·luminada.

L’espai es va pintar jugant amb una gamma de grisos amb tocs de color, en concordança amb els colors de la firma, mobiliari de fusta natural a mida i taquilles blanques. A la sala de reunions, es van col·locar cadires de color vermell i una màquina de crispetes fent un giny a James Bond i l’amor pel cinema de la companyia.

A la terrassa, es va dissenyar un espai alegre i desenfadat amb diferents zones de descans i activitats, molta vegetació i una barra de bar. Es planteja com una àrea on poder desconnectar, fer esdeveniments, reunions desenfadas i escoltar a James Brown, una altra icona de la marca.

Us desitgem molt d’èxit en la vostra nova etapa!

En este proyecto, diseñado desde Moor Design Studio con la arquitecta Rut Martín, se diseñó la nueva oficina de James Brand, una agencia creativa de publicidad que adquirió su nuevo despacho en uno de los edificios más emblemáticos de Barcelona, la casa Atmatller.

El concepto del proyecto se inspira en los momentos en que las personas creativas están profundamente concentradas en sus proyectos y sienten que simplemente las ideas «fluyen», simbolizando este “flow”, con una franja continua de diferentes materiales, que fluye por toda la oficina recorriendo paredes, techo y suelo, a través de una banda iluminada.

El espacio se pintó jugando con una gama de grises con toques de color, en concordancia con los colores de la firma, mobiliario de madera natural a medida y taquillas blancas. En la sala de reuniones, se colocaron sillas de color rojo y una máquina de palomitas haciendo un giño a James Bond y al amor por el cine de la compañía.

En la terraza, se diseñó un espacio alegre y desenfadado con diferentes zonas de descanso y actividades, mucha vegetación y una barra de bar. Se plantea como un área donde poder desconectar, hacer eventos, reuniones desenfadas y escuchar a James Brown, otro icono de la marca.

¡Os deseamos mucho éxito en vuestra nueva etapa!

Categorías: RETAIL DESIGNEtiquetas: , , , , , , , , , , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.