Perruquería Prisma by Anna Foix

Aquest projecte realitzat des de MøøR Design Studio es va dissenyar amb la finalitat de renovar les seves instal·lacions amb més de trenta anys d’experiència. Perruqueria Prisma by Anna Foix es troba en una de les millors zones de Barcelona i compta amb una fidel clientela que esperava amb ànsies la seva reobertura. Es va buscar una estètica atemporal, senzilla i elegant amb un joc del blanc al beix i del blanc al gris combinats amb tons clars de fusta i pinzellades verdes que aportessin vida amb un toc natural.

Es van estudiar les circulacions per crear un espai eficient i es van cuidar els punts naturals de comunicació on potenciar i comunicar els valors de la marca. Es va dividir l’espai en sis zones; una sala d’espera amb còmodes sofàs on poder llegir una revista o veure les últimes tendències a la pantalla frontal, una recepció dissenyada especialment per a la firma que juga amb les formes que li donen nom a la marca, una zona d’homes amb una línia de mobiliari a mida més masculina, una zona més privada d’estètica, una àmplia zona central de dones i finalment la zona de rentat on un paper pintat de palmeres alegra l’espai.

Tot el mobiliari va ser dissenyat especialment per a la marca o restaurat recuperant el mobiliari existent i l’obra, en temps rècord, va ser realitzada per l’empresa de reformes Remodelismo.

Este proyecto realizado desde MøøR Design Studio se diseñó con la finalidad de renovar sus instalaciones con más de treinta años de experiencia. Perruqueria Prisma by Anna Foix se encuentra en una de las mejores zonas de Barcelona y cuenta con una fiel clientela que esperaba con ansias su reapertura. Se buscó una estética atemporal, sencilla y elegante con un juego del blanco al beige y del blanco al gris combinados con tonos claros de madera y pinceladas verdes que aportaran vida, con un toque natural.

Se estudiaron las circulaciones  para crear un espacio eficiente y se cuidaron los puntos naturales de comunicación donde potenciar y comunicar los valores de la marca. Se dividió el espacio en seis zonas; una sala de espera con cómodos sofàs donde poder leer una revista o ver las últimas tendencias en la pantalla frontal, una recepción diseñada especialmente para la firma que juega con las formas que le dan nombre a la marca, una zona de hombres con una línea de mobiliario a medida más masculina, una zona más privada de estética, una amplia zona central de mujeres y finalmente la zona de lavado donde un papel pintado de palmeras alegra el espacio.

Todo el mobiliario fue diseñado especialmente para la marca o restaurado recuperando el mobiliario existente y la obra, en tiempo récord, fue realizada por la empresa de reformas Remodelismo.


Categorías: RETAIL DESIGNEtiquetas: , , , , , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.