Agencia Inmobiliaria Immobarceló

Inmobarceló , una immobiliària amb la que tinc el plaer de col·laborar, està especialitzada en Poblenou i per tant necessitava una seu on es respirés el «manchester català». Per a això vàrem descobrir els elements característics de l’època, vàrem mostrar les bigues de fusta, vàrem desvestir la paret de maó i vàrem col·locar una catifa central que recorda el paviment hidràulic de l’època. Aquestes peces es van combinar amb un mobiliari modern i elegant i una cuidada il·luminació perquè els clients se sentin com a casa.

L’obra, en temps rècord, va anar a càrrec Obres Barceló.

Inmobarceló una inmobiliaria con la que tengo el placer de colaborar, está especializada en Poblenou y por lo tanto necesitaba una sede donde se respirara el «manchester català». Para ello descubrimos los elementos característicos de la época, mostramos las  vigas de madera, desvestimos la pared de ladrillo y colocamos una alfombra central que recuerda el pavimento hidráulico de la época.  Estas piezas se combinaron con un mobiliario moderno y elegante y una cuidada iluminación para que los clientes se sientan como en casa. 

La obra, en tiempo rècord, fué a cargo de Obres Barceló.

Categorías: RETAIL DESIGNEtiquetas: , , , , , , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.