Habitatge Còrsega

Aquesta meravellosa habitatge de 1900 i de 150m2 mereixia una bona reforma. Les seves finestres i marcs eren de fusta fosca donant-li un aspecte antic i apagat. Gairebé sense modificar la distribució, es va fer una reforma completa recuperant els sòls d’espiga existents, actualitzant totes les instal·lacions i pintant tot l’habitatge de blanc.

Esta maravillosa vivienda de 1900 y de 150m2 merecía una buena reforma. Sus ventanas y marcos eran de madera oscura dándole un aspecto antiguo y apagado. Sin apenas modificar la distribución, se hizo una reforma completa recuperando los suelos de espiga existentes, actualizando todas las instalaciones y pintando toda la vivienda de blanco.

A l’habitació principal, varem col·locar noves finestres de fusta imitant les finestres originals emmarcades amb cortines i tira de led i creem una obertura entre habitacions per crear una gran suite amb saleta annexa, a través d’unes portes corredisses a mida, lacades en blanc. Varem reformar el vestidor i el bany completament creant un moble a mida amb doble lavabo, banyera i aixetes d’estil clàssic, wc i dutxa.

A la zona de dia, vam dissenyar una habitació per a convidats, un safareig amb mobles a mida i un bany de cortesia complet, amb una paret de pedra natural d’una peça. La cuina, amb terra hidràulic fabricat manualment, es combina amb mobles amb frontals de fusta i marbre Macael. A la gran sala principal, amb saleta d’hivern i menjador amb balcó als jardins del pati d’illa, completen el projecte.

En la habitación principal, colocamos nuevas ventanas de madera imitando las ventanas originales enmarcadas con cortinas y tira de led y creamos una abertura entre habitaciones para crear una gran suite con salita anexa, a través de unas puertas correderas a medida, lacas en blanco.  Reformamos el vestidor y el baño por completo creando un mueble a medida con doble lavabo, bañera y grifería de estilo clásico, wc y ducha.

En la zona de día, diseñamos una habitación para invitados, un lavadero con muebles a medida y un baño de cortesia completo, con una pared de piedra natural de una pieza. La cocina, con suelo hidráulico fabricado manualmente, se combina con muebles con frontales de madera y mármol Macael.  El gran salón principal, con salita de invierno y comedor con balcón a los jardines del patio de manzana, completan el proyecto.

Categorías: ViviendasEtiquetas: , , , , , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.