Habitatge Av Tibidabo

Aquest meravellós habitatge de 1930, situat a la falda de la muntanya del Tibidabo, presumia d’unes vistes espectaculars. La casa no havia estat reformada des de feia molts anys i la seva nova propietària necessitava una nova distribució i un estil molt més sofisticat i elegant, buscant una estètica clàssica-contemporània, atemporal i amb un punt de disseny.

Primerament vam crear noves obertures i varem tirar tots els envans, potenciant les vistes des de tots els racons de la casa. Varem crear una gran habitació en suite, amb vestidor i bany propis, un gran rebedor, una habitació de convidats, un bany de cortesia i una gran sala menjador amb cuina independitzable, abocats a les sorprenents vistes

Esta maravillosa vivienda de 1930, situada en la falda de la montaña del Tibidabo, presumía de unas vistas espectaculares. La casa no había sido reformada desde hacía muchos años y su nueva propietaria necesitaba una nueva distribución y un estilo mucho más sofisticado y elegante, buscando una estética clásica-contemporánea, atemporal y con un punto de diseño.

Primeramente creamos nuevas aberturas y tiramos todos los tabiques, potenciando las vistas desde todos los rincones de la casa. Creamos una gran habitación en suite, con vestidor y baño propios, un gran recibidor, una habitación de invitados, un baño de cortesía y un gran salón comedor con cocina independizable, abocados a las asombrosas vistas.

A l’habitació, col·loquem un seguit de motllures vestint l’habitació i col·loquem un cortinero amb doble capa i tira de led integrada ja que no podíem posar persianes. A banda i banda del llit, unes meravelloses llums d’EBB & FLOW.

A continuació, el vestidor a mida, amb portes lacades amb motllures, tocador i poms modernistes, amaga a més, la porta del bany privat d’aquesta habitació. El bany privat, amb un toc fresc amb paper de palmeres i microciment rosat, és equipat amb un moble a mida amb sobre i lavabos integrats de marbre i banyera d’hidromassatge, amb unes boniques vistes a la muntanya. En les dues cabines, amb portes de vidre, trobem la dutxa també feta a mida amb tires de marbre i el wc.

El rebedor, amb moble integrat d’emmagatzematge i vestit amb paper pintat, dóna accés a totes les estances amb portes a mida, lacades i motllurades amb poms daurats. El bany de cortesia, és una peça clau de la casa, amb un estil clàssic i elegant per als seus convidats.

El gran saló menjador, equipat amb sistema surround, compta amb una prestatgeria a mida de línies irregulars i il·luminació superior, per finalment, trobar el mirador a Barcelona on poder estirar a llegir un bon llibre.

El menjador, amb taula de fusta dissenyada per a aquest espai, dóna accés a la cuina independitzable, amb uns porticons originals de 1900 restaurats i penjats en guies corredisses.

Finalment la cuina, també dissenyada especialment per a aquest projecte, segueix la mateixa línia que la resta de l’habitatge, amb una gran illa central de marbre i una bonica llar de foc d’obra. Terres de fusta natural col·locats en espiga, finestres de fusta i volta catalana recuperada i pintada de blanc al sostre, completen el conjunt.

M’encanta que cada projecte sigui un clar reflex dels gustos i la personalitat de cada un dels meus clients, no havent-hi dos projectes iguals en el meu portafoli, sent el meu objectiu ajudar i guiar a cada client a dissenyar la seva casa perfecta.

En la habitación, colocamos una serie de molduras vistiendo la habitación y colocamos un cortinero con doble capa y tira de led integrada ya que no podíamos poner persianas.  A ambos lados de la cama, unas maravillosas lamparas de EBB&FLOW.

A continuación, el vestidor a medida, con puertas lacadas con molduras, tocador y pomos modernistas, esconde además, la puerta del baño privado de esta habitación. El baño privado, con un toque fresco con papel de palmeras y microcemento rosado,  es equipado con un mueble a medida con sobre y lavabos integrados de mármol y bañera de hidromasaje, con unas bonitas vistas a la montaña. En las dos cabinas, con puertas de cristal, encontramos la ducha también hecha a medida con tiras de mármol y el wc.

El recibidor, con mueble integrado de almacenaje y vestido con papel pintado, da acceso a todas las estancias con puertas a medida, lacadas y molduradas con pomos dorados. El baño de cortesía, es una pieza clave de la casa, con un estilo clásico y elegante para sus invitados.

El gran salón comedor, equipado con sistema surround, cuenta con una estantería a medida de líneas irregulares e iluminación superior, para finalmente, encontrar el mirador a Barcelona donde poder estirarse a leer un buen libro.

El comedor, con mesa de madera diseñada para este espacio, da acceso a la cocina independizable, con unos porticones originales de 1900 restaurados y colgados en guías correderas.

Finalmente la cocina, también diseñada especialmente para este proyecto, sigue la misma línea que el resto de la vivienda, con una gran isla central de mármol y una bonita chimenea de obra. Suelos de madera natural colocados en espiga, ventanas de madera y vuelta catalana recuperada y pintada de blanco en el techo, completan el conjunto.

 Me encanta que cada proyecto sea un claro reflejo de los gustos y la personalidad de cada uno de mis clientes, no habiendo dos proyectos iguales en mi portafolio, siendo mi objetivo ayudar y guiar a cada cliente a diseñar su casa perfecta.

Categorías: ViviendasEtiquetas: , , , , , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.