Loft familiar Pere IV

Aquest projecte em va inspirar des del primer moment, es tractava d’una antiga nau a dues aigües, completament abandonada, on antigament hi havia una vaqueria i l’habitatge dels grangers.

Després de molts mesos de feina, vàrem convertir aquesta nau en un Loft familiar de tres alçades. La família, molt unida, necessitava d’un espai per a cadascú però a la vegada que es trobessin connectats entre ells. Les tres habitacions dels fills, es troben relacionades mitjançant portes plegables, portes ocultes i escales que connecten diferents alçades, de tal forma que es poden aïllar si volen, però normalment formen part d’un mateix espai. Els pares, al costat contrari, tenen el seu propi vestidor i bany en suite, oferint-los un espai més íntim.

Les zones comuns estan pensades per a rebre visites amb mobles amb diferents funcions que donin cabuda a grans celebracions. Al iniciar el projecte ens vàrem trobar amb un espai fosc però es va crear un pati interior de llum i ventilació encerclant les tres habitacions infantils i es van instal·lar claraboies a la coberta, fent arribar la llum fins a l’últim racó.

Els materials i els colors representen la vitalitat d’aquesta família i al mateix temps es varen escollir materials nobles i càlids per a fer d’aquesta vaqueria, la seva nova llar.

Este proyecto me inspiró desde el primer momento, se trataba de una antigua nave a dos aguas, completamente abandonada, donde antiguamente había una vaquería y la vivienda de los granjeros.

Después de muchos meses de trabajo, convertimos esta nave en un Loft familiar de tres alturas. La familia, muy unida, necesitaba de un espacio para cada uno pero a la vez que se encontraran conectados entre ellos. Las tres habitaciones de los hijos, se encuentran relacionadas mediante puertas plegables, puertas ocultas y escaleras que conectan diferentes alturas, de tal forma que se pueden aislar si quieren, pero normalmente forman parte de un mismo espacio. Los padres, al lado contrario, tienen su propio vestidor y baño en suite, ofreciéndoles un espacio más íntimo.

Las zonas comunes están pensadas para recibir visitas con muebles con diferentes funciones que den cabida a grandes celebraciones. Al iniciar el proyecto nos encontramos con un espacio oscuro pero se creó un patio interior de luz y ventilación rodeando las tres habitaciones infantiles y se instalaron claraboyas en la cubierta, haciendo llegar la luz hasta el último rincón.

Los materiales y los colores representan la vitalidad de esta familia y al mismo tiempo se escogieron materiales nobles y cálidos para hacer de esta vaquería, su nuevo hogar.

Categorías: ViviendasEtiquetas: , , , , , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.