Restaurant take away La Cuina +Bernat

Aquest projecte, buscava crear un espai proper i acollidor, on poder degustar cuina de qualitat i casolana al 100%, surtida amb productes frescos que es cuinen cada dia, tant per a menjar al local com per emportar a casa, amb el pollastre a l’ast com a estrella principal.

L’espai del públic es va distribuir en un llarg banc corregut amb petites taules de marbre que es poguessin ajuntar en una gran taula per a grans grups, taules individuals i una taula alta per a un servei més ràpid.

Els llibres de cuina i rebosteria decoren les parets lligant l’espai amb la famosa llibreria +Bernat a uns metres de distància, on també serveixen des de la gran cuina, totalment equipada, que trobem al final del local.

La fusta, el verd, el gris, el marbre i els complements daurats completen el conjunt per a que et sentis com a casa. Una llarga barra de taulell de marbre i panells de fusta pintats de verd, exposen el producte fresc i creen un recorregut ordenat per a fer una comanda ágil i ràpida.

El logo i la comunicació, disseny de la dissenyadora gràfica Núria Santamaria emmarquen el gran finestral i reflecteixen la personalitat i el caràcter de la firma.

Els trobareu al carrer Buenos Aires 16 de Barcelona. Des d’aquí els desitgem feliç nova etapa!

Este proyecto, buscaba crear un espacio cercano y acogedor, donde poder degustar cocina de calidad y casera al 100%, surtida con productos frescos que se cocinan cada día, tanto para comer en el local como para llevar a casa, con el pollo asado como estrella principal.

El espacio del público se distribuyó en un largo banco corrido con pequeñas mesas de mármol que se pudieran juntar en una gran mesa para grandes grupos, mesas individuales y una mesa alta para un servicio más rápido.

Los libros de cocina y repostería decoran las paredes ligando el espacio con la famosa librería + Bernat a unos metros de distancia, donde también sirven desde la gran cocina, totalmente equipada, que encontramos al final del local.

La madera, el verde, el gris, el mármol y los complementos dorados completan el conjunto para que te sientas como en casa. Una larga barra con mostrador de mármol y paneles de madera pintados de verde, exponen el producto fresco y crean un recorrido ordenado para hacer el pedido ágil y rápido.


El logo y la comunicación, diseño de la diseñadora gráfica Nuria Santamaria enmarcan el gran ventanal y reflejan la personalidad y el carácter de la firma.

Los encontrarás en la calle Buenos Aires 16 de Barcelona . Desde aquí les deseamos feliz nueva etapa!

Categorías: RETAIL DESIGNEtiquetas: , , , , , , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.