Átic Gran Via

( versión en castellano a continuación de la versión en catalán)

Aquest projecte es tracta de la reforma parcial d’un àtic d’obra nova on els clients vivien des de la seva construcció l’any 2000. Com és molt típic de l’època, els materials utilitzats eren d’una qualitat pròpia d’aquest tipus de grans promocions i la cuina es trobava separada de la sala d’estar menjador. Els clients volien un canvi on dotar l’habitatge d’un estil mes modern, amb materials de millor qualitat i on la cuina formés part de la sala d’estar menjador, tot i que també s’havia de poder independitzar. A l’hora es va buscar millorar la qualitat i actualitzar els banys. Tot enfocat a revaloritzar l’habitatge de cara a una possible venda futura. Projecte en col.laboració amb l’Arquitecte Mar Hortal.

Este proyecto, se trata de la reforma parcial de un ático “de obra nueva” donde los clientes vivían desde su construcción en 2000. Como es muy típico de la época, los materiales empleados eran de una calidad propia de este tipo de grandes promociones y la cocina se hallaba separada de la sala de estar comedor. Los clientes querían un cambio donde dotar a la vivienda de un estilo más moderno, con materiales de mejor calidad y donde la cocina formara parte de la sala de estar comedor, aunque también debía poder independizarse. A la vez, se buscó mejorar la calidad y actualizar los baños. Todo ello enfocado a revalorizar la vivienda de cara a una posible venta futura. Proyecto en colaboración con la Arquitecta Mar Hortal.

Categorías: ViviendasEtiquetas: , , , , , , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.