Loft Ramón Turró B1

Aquest projecte és un clar exemple de com un habitatge trist i abandonat pot arribar a ser un preciós loft.

La primera vegada que vaig entrar en aquesta casa em vaig enamorar immediatament, estava molt mal distribuïda, tenia molt poca llum natural i es trobava en un estat lamentable, però quan el meu client em va preguntar que opinava, ho vaig tenir clar, després de molts mesos de recerca, per fi ho havíem trobat.

El primer que vam fer va ser alliberar els elements característics d’aquesta preciosa època, vam arrencar falsos sostres per descobrir unes meravelloses bigues de fusta, Varem decapar el gotelé per descobrir una autèntica paret de carreus i varem obrir buits per fer arribar la llum natural fins a l’últim racó de la casa.

Varem crear un habitatge amb una distribució fluïda amb una habitació de convidats, un bany de cortesia, un rebost, una àmplia cuina menjador, una saleta i una àmplia terrassa amb safareig. En planta altell, un traster i una habitació en suite amb bany privat i despatx.

Es van triar materials naturals i càlids triant colors clars per potenciar la llum natural. Les rajoles del bany, dissenyades juntament amb el meu client i fabricades de forma manual, ens recorden el seu any de construcció.

Este proyecto es un claro ejemplo de cómo una vivienda triste y abandonada puede llegar a ser un precioso loft.

La primera vez que entré en esta casa me enamoré inmediatamente, estaba muy mal distribuida, tenía muy poca luz natural y se encontraba en un estado lamentable, pero cuando mi cliente me preguntó que opinaba, lo tuve claro, después de muchos meses de búsqueda, por fin lo habíamos encontrado.

Lo primero que hicimos fué liberar los elementos característicos de esta preciosa época, arrancamos falsos techos para descubrir unas maravillosas vigas de madera, decapamos el gotelé para descubrir una auténtica pared de sillería y abrimos huecos para hacer llegar la luz natural hasta el último rincón de la casa.

Creamos una vivienda con una distribución fluida con una habitación de invitados, un baño de cortesía, una despensa, una amplia cocina comedor, una salita y una amplia terraza con lavadero. En planta altillo, un trastero y una habitación en suite con un despacho.

Se eligieron materiales naturales y cálidos eligiendo colores claros para potenciar la luz natural. Las baldosas del baño, diseñadas junto con mi cliente y fabricadas de forma manual, nos recuerdan su año de construcción.

Categorías: ViviendasEtiquetas: , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.

1 comentario