Cafeteria Caffeine

Aquest projecte buscava crear un espai proper i acollidor, on l’art i el cafè d’especialitat es fusionessin. Varem crear un llenç en blanc i gris on, amb una estudiada il·luminació, poder potenciar el gran mural de la il·lustradora Mariona Cabassa i les diferents exposicions itinerants que aniran sent exposades. Ferro, fusta natural i vegetació penjant completen el conjunt i combinen amb la rica «cuina amb cor» de la Sira i el Toni. L’espai del públic es va distribuir en una gran taula central en la qual poder compartir, taules individuals i un espai reservat als petits amb llibres i joguines. El logo i la comunicació, disseny de la dissenyadora gràfica Núria Santamaria emmarquen el gran finestral i reflecteixen la personalitat i el caràcter de la marca.

Els trobareu al carrer Bilbao 98, Poblenou, Barcelona

Este proyecto buscaba crear un espacio cercano y acogedor, donde el arte y el café de especialidad se fusionaran. Creamos un lienzo en blanco y gris donde, con una estudiada iluminación, poder potenciar el gran mural de la ilustradora Mariona Cabassa y las diferentes exposiciones itinerantes que irán siendo expuestas. Hierro, madera natural y vegetación colgante completan el conjunto y combinan con la rica «cocina con corazón» de Sira y Toni. El espacio del público se distribuyó en una gran mesa central en la que poder compartir, mesas individuales y un espacio reservado a los peques con libros y juguetes. El logo y la comunicación, diseño de la diseñadora gráfica Nuria Santamaria enmarcan el gran ventanal y reflejan la personalidad y el carácter de la marca.

Los encontraréis en la calle Bilbao 98, Poblenou, Barcelona

Mar L Prat - Caffeine (3)Mar L Prat - Caffeine (8)Mar L Prat - Caffeine (5)Mar L Prat - Caffeine (6)Mar L Prat - Caffeine (7)Mar L Prat - Caffeine (11)ABG_2311Mar L Prat - Caffeine (13)

Categorías: RETAIL DESIGNEtiquetas: , , , , , , , , , , ,

marlprat

Arquitecta técnica especializada en interiorismo y Master en Retail Design.